Vogntog

2010:
Efter at have holdt pause fra campinglivet i en del år, valgte vi i 2010 igen at få en campingvogn, da vi ikke var helt sikre på om det nu var os igen, valgte vi en ældre Bürstner City 410 TN 1982, som skulle trækkes efter vores nye Peugeot 407 HDI. Det var ren retro stil

 

2010:
Pladsen i den lille Bürstner blev desværre for trang idet datteren meddelte at hun også gerne ville med ud at campere.
Vi handlede derfor en LMC 495K som kunne udfylde vores pladskrav og tilgodese datterens ønske om evt. at have en veninde med ud at køre.
Vognen blev desværre stjålet og vi måtte så på markedet igen og lede efter en vogn.

 

2012:
Igen valgte vi en LMC, denne gang en 530E, datteren gad alligevel ikke med ud og vi ville så have en enkeltsengsvog.
Det var en ældre vogn igen 1994 men i super god stand og den fik rigtig mange dejlige ture på vejene og diverse campingpladser.
Vi havde samtidig skiftet bil et par gange, det første skift var en Mazda 3 diesel som desværre fik et skub i bag af en tysker i Italien, efter vi kom hjem skiftede vi til en Ford C-Max TDCI som trækdyr, vi fandt dog ud af at vores kørselsmønster ikke var til diesel og skiftede derfor til en Skoda Yeti tsi, en rigtig lækker trækker

 

2015:
Efter rigtig mange ture i den gamle LMC 530E var tiden nu kommet til at finde en nyere vogn.
Valget faldt på en 2008 Tabbert Vivaldi 495HE, vi var blevet lidt mere magelige så vi valgte en med komfortpakke, Reich mover, Truma Saphir Comfort IR klimaanlæg, NX-5 fuldt udstyret alarmanlæg og ATC.
En virkelig lækker vogn som vi nyder at være ude i.
I November 2015 fik vi også vores nye Skoda Yeti tsi, denne gang med lidt flere HK og større moment, igen leverer Skoda en super trækker.

 

2016-11-7--07-20-29